Ohita
Samsungin uusi energiatehokas kodinkonemallisto nähdään Euroopassa ensi kertaa IFA 2024 -tapahtumassa – lisää energiansäästöä käyttäjille

Tiedote -

Samsungin uusi energiatehokas kodinkonemallisto nähdään Euroopassa ensi kertaa IFA 2024 -tapahtumassa – lisää energiansäästöä käyttäjille

Mallistoon kuuluu nyt uusi BESPOKE AI™ Washer -pesukone, jonka energiatehokkuus on A-55%-luokkaa, sekä Bespoke AI Laundry Combo™ -pesukone ja Bespoke Dishwasher -astianpesukone.

Samsung Electronics esittelee IFA-messuilla uuden energiatehokkaan kodinkonemallistonsa, joka istuu eurooppalaiseen elämäntyyliin. Uuteen tuotevalikoimaan kuuluvat BESPOKE AI™ Washer, jossa on A-55%-tason energiatehokkuus[1], Bespoke AI Laundry Combo™, joka saavuttaa A-luokituksen koko pesusyklin ajalta[2] sekä A-10%-luokituksen Bespoke Dishwasher. Samsung on jo pitkään pyrkinyt parantamaan laitteiden energiatehokkuutta ja kehittänyt ydinteknologiaansa vastatakseen kuluttajien tarpeisiin sekä pyrkimyksiin säästää energiaa jokapäiväisessä elämässä.

“Samsungilla on pitkä kokemus energiatehokkaiden mallistojensa tuomisesta Euroopan markkinoille, ja IFA on täydellinen tilaisuus esitellä tämäntyyppisiä ratkaisuja. Uskomme, että uudet mallit ovat oikea valinta asiakkaille, jotka haluavat lisää energiatehokkuutta koteihinsa”, sanoo Moohyung Lee, EVP & Head of the Customer Experience Team for Digital Appliances Business, Samsung Electronics.

Entistä tehokkaampi pesukokemus

Merkittävin saavutus Samsungin korkean energialuokituksen mallistossa IFA-messuilla on BESPOKE AI™ Washer -pesukone. Ensi vuonna julkaistavaksi[3] suunniteltu malli kuluttaa edistyneiden teknologioiden ansiosta jopa 55 % A-luokan[4] vähimmäisvaatimuksia vähemmän energiaa. Edistyksellisten tekniikoiden ytimessä on Bubble Shot -menetelmä, joka imee saippuavettä kiertovesipumpun läpi ja suihkuttaa sitä rummussa olevan pyykin päälle. Näin pyykki kastuu helpommin ja pesuaine pääsee imeytymään vaatteisiin tasaisesti, mikä tehostaa pesua. Ecobubble™-tekniikan ja algoritmien kanssa yhdistettynä energiatehokkuus paranee entisestään.

Toinen huomattava muutos on AI Home[5] -järjestelmän käyttöönotto. Laitteen 7-tuumainen LCD-kosketusnäyttö toimii pyykinpesun intuitiivisena ohjauskeskuksena. Käyttäjät voivat valita pesuohjelman nopeasti ja saada henkilökohtaisia pesusuosituksia, jotka sopivat heidän tottumuksiinsa ja tarpeisiinsa[6]. Tämä mahdollistaa laitteen tehokkaan hallinnan ja pyykkäyksen.

Kaikki samassa paketissa: tehokas pyykinpesuratkaisu

IFA-messuilla Samsung julkisti, että Bespoke AI Laundry Combo™ lanseerataan useilla Euroopan markkinoilla vuoden 2024 viimeisen vuosineljänneksen alussa. Malli on samanaikaisesti sekä pesukone että kuivausrumpu, eli käyttäjät eivät joudu siirtämään pyykkiä koneesta toiseen pesun jälkeen. Muista malleista yhdistelmäkone eroaa siinä, että sen energiatehokkuus on parantunut merkittävästi: se on saavuttanut A-luokituksen koko pesu- ja kuivausjaksolla[7], ja pesussa laitteen energiatehokkuus on A-20%-tasolla[8]. Kyseessä on Samsungin yhdistelmäkonevalikoiman korkein taso Euroopassa.

Lisätietoja tuotteesta ja Euroopan lanseerauksesta löydät Samsungin globaalista uutishuoneesta: https://news.samsung.com/global/samsung-launches-bespoke-ai-laundry-combo-innovative-all-in-one-laundry-solution-in-europe.

Puhdista tehokkaasti ja säästä enemmän energiaa

Myös energiatehokkuutta lisäävä Bespoke Dishwasher -astianpesukone[9] on esillä IFA 2024 -messuilla. Laite on tyylikäs ja sopii saumattomasti yhteen keittiökalusteiden kanssa. Lisäksi se takaa tehokkaan suorituskyvyn ja säästää energiaa jopa 10 % enemmän kuin A-energialuokan vaatimukset edellyttävät.

WaterJet Clean™ ja Active Fan Dry -järjestelmät ovat merkittävässä roolissa energiatehokkuuden lisäämisessä. WaterJet Clean™ -ominaisuus mahdollistaa intensiivisen puhdistuksen jokaisesta kulmasta pyörivien kaksoispesuvarsien avulla, erityisesti suunnitellun All-in-one Sump -moduulin ansiosta[10]. Se luo ainutlaatuisen virtausreitin, joka tekee tuotteesta poikkeuksellisen energiatehokkaan ja kuluttaa Eco-pesuohjelmalla vain 7,9 litraa[11] vettä, mikä on huomattavan vähän verrattuna perinteisiin malleihin[12].

Active Fan Dry -järjestelmä[13] parantaa sisäistä ilmankiertoa, luoden lempeää ja maltillista puhallusta käyttämällä kahta tuuletinta laitteen sisäseinillä kuivauksen aikana. Koska ilmavirta auttaa haihduttamaan kosteutta, huuhteluvesi voi olla viileämpää, mikä puolestaan vähentää veden lämmittämiseen käytettävän energian määrää. Käyttäjät voivat siis viimeistellä pesusyklinsä siististi ja entistä energiatehokkaammin.

Lisää energiansäästöä SmartThings-yhteyden avulla

Näiden teknologisten edistysaskeleiden ansiosta Samsungin uusi mallisto tukee myös SmartThings AI Energy Mode -tilaa[14]. Kun laitteet on liitetty SmartThings-sovellukseen, käyttäjät voivat tarkistaa päivittäisen, viikoittaisen ja kuukausittaisen virrankulutuksen. Kun arvioitu kuukausittainen sähkölasku ylittää määritellyn summan, he voivat aktivoida AI Energy Mode -tilan SmartThings-sovelluksen kautta ja säästää energiaa ennakoivasti.

Berliinissä 6.–10. syyskuuta järjestettävän IFA 2024 -tapahtuman kävijät voivat tutustua Samsungin uusiin energiatehokkaisiin laitteisiin Samsungin osastolla. Bespoke Dishwasher -astianpesukone on jo saatavilla useissa Euroopan maissa, ja Bespoke AI Laundry Combo™ -yhdistelmäkoneen on määrä saapua valikoiduille Euroopan markkinoille tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. BESPOKE AI™ Washer -pesukone taas lanseerataan useissa Euroopan maissa ensi vuoden alussa.


Lisätiedot: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset:
Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Samsungin mediakontakti:
OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi

[1] Samsungin sisäisten testien perusteella sovellettavat WW9000F-sarjan mallit ovat 55 % tehokkaampia kuin asetuksen (EU) N:o 2019/2014 mukaisen A-energiatehokkuusluokan raja-arvon saavuttaminen edellyttää.

[2] Perustuu sisäiseen testaukseen. Tämän mallin koko käyttöjakso pesusta kuivaukseen on luokiteltu energiatehokkuusluokkaan A EU:n asetuksen 2019/2014 mukaisesti.

[3] Suunniteltu julkaistavaksi vuoden 2025 ensimmäisellä puoliskolla.

[4]Samsungin sisäisten testien perusteella sovellettavat WW9000F-sarjan mallit ovat 55 % tehokkaampia kuin asetuksen (EU) N:o 2019/2014 mukaisen A-energiatehokkuusluokan raja-arvon saavuttaminen edellyttää.

[5] Tämä ei tarkoita, että kaikki AI Home -järjestelmään saatavilla olevat palvelut ovat tekoälyä tai että ne tuottavat tietoa tai tuloksia tekoälyn avulla. AI Smart Dial, AI Wash & Dry, Bixby-ääni, joka on käytettävissä AI Home -palvelun kautta, käyttävät tekoälyyn perustuvia algoritmeja, joita päivitetään säännöllisesti tarkkuuden parantamiseksi. Tekoälyyn perustuvat algoritmit voivat tuottaa epätäydellisiä tai virheellisiä tietoja.

[6] Pesuohjelmaehdotuksia sisältävät viestit näkyvät ohjauspaneelissa tai älypuhelimessa, jossa on SmartThings-sovellus.

[7] Perustuu sisäiseen testaukseen. Tämän mallin koko käyttöjakso pesusta kuivaukseen on luokiteltu energiatehokkuusluokkaan A EU:n asetuksen 2019/2014 mukaisesti.

[8] Perustuu kotitalouksien pesukoneiden energiatehokkuuden sisäiseen testaukseen asetuksen (EU) 2019/2016 mukaisesti. Tässä 18 kg:n painoisessa pesukonemallissa on 20 prosenttia enemmän energiatehokkuutta (38,9 EEI) kuin tavanomaisessa A-energiatehokkuusluokassa (52 EEI).

[9] Mallikoodi: DW60C*8*******.

[10] Säiliömoduuli kerää vettä pesujaksojen aikana ja sisältää erilaisia suodattimia sekä pääpumpun veden kiertoa ja tyhjennystä varten.

[11] Vain käytettäessä Eco-pesuohjelmaa.

[12] DW60C*8******* kuluttaa 1,3 litraa vähemmän vettä Eco-syklin aikana kuin DW60BG750***.

[13] Kun käytät Active Fan Dry -toimintoa, kuivausaika voi pidentyä, koska huuhteluveden lämpötila on alhaisempi.

[14] Saatavana Android- ja iOS-laitteille. Tarvitaan Wi-Fi-yhteys ja Samsung-tili.

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB

Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden