Ohita
​Suomalaiset: Tältä näyttää tulevaisuuden puhelin

Tiedote -

​Suomalaiset: Tältä näyttää tulevaisuuden puhelin

Erittäin ohut runko, todella hyvä kamera ja koko puhelimen peittävä näyttö – näitä ominaisuuksia suomalaiset toivovat tulevaisuuden älypuhelimilta, kertoo tuore kyselytutkimus.

Helsinki 27. helmikuuta 2015– Samsung tilasi helmikuussa YouGovilta kyselytutkimuksen, jossa selvitettiin, minkälaisia ominaisuuksia tuhat suomalaista uskoo olevan tulevaisuuden älypuhelimissa.

Yli puolet vastaajista uskoo puhelinten muuttuvan entistä ohuemmiksi. 50 prosenttia suomalaisista taas on varmoja, että puhelinten kamerat kehittyvät teknisesti yhä paremmiksi.

Suomalaiset haluavat myös nähdä puhelimissa uudenlaista näyttötekniikkaa. Lähes kolmasosa, eli 29 prosenttia, uskoo tulevaisuuden älypuhelimissa käytettävän kaarevia näyttöjä. Peräti 42 prosenttia taas sanoo, että tulevaisuuden puhelinten näytöt tulevat kattamaan koko puhelimen rungon.

Sen sijaan suomalaiset ovat skeptisiä sen suhteen, että älypuhelinten muotokieli muuttuisi radikaalisti lähiaikoina. Kuution muotoisia tai kokonaan lasista valmistettuja älypuhelimia ei suomalaisten tulevaisuuden visioissa vielä esiinny.

-Suomalaiset odottavat älypuhelimilta ominaisuuksia, jotka tekevät puhelimen käytöstä helpompaa ja hauskempaa. Lisäksi he kaipaavat entistä ohuempaa muotoilua ja totta kai parempia kameroita, toteaa Samsungin Telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Jää nähtäväksi, osuvatko suomalaisten näkemykset kohdilleen. Osviittaa suurimpien älypuhelinvalmistajien tulevaisuuden visioista voi saada ensi viikolla Barcelonan Mobile World Congress -tapahtumassa.

Samsungin Unpacked -julkistustilaisuus alkaa sunnuntaina 1.3.2015 Suomen aikaa klo 19.30, ja tilaisuuden suoraa lähetystä voi seurata täällä: http://www.samsung.com/fi/isthisthenext/

YouGovin toteuttama kyselytutkimus tehtiin helmikuussa 2015 ja siihen vastasi 1000 henkilöä.
Koonti kyselytutkimuksen tuloksista liitteenä.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja testilaiteasiat: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? (Medialle) Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseensamsungpr@osg.fi

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista ja puolijohteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden