Ohita
Tältä näyttää tulevaisuuden jääkaappi – Samsung esitteli kodinkoneuutuuksiaan Bespoke Home 2021 -tapahtumassa

Tiedote -

Tältä näyttää tulevaisuuden jääkaappi – Samsung esitteli kodinkoneuutuuksiaan Bespoke Home 2021 -tapahtumassa

Samsung esitteli virtuaalisesti järjestetyssä Bespoke Home 2021 -tapahtumassaan uuden koko kodin kattavan visionsa. Tapahtumassa Samsung kertoi nykyisistä tuotteistaan, joihin on kehitetty uusia ominaisuuksia sekä myös täysin uusista laitteista ja palveluista kodin kaikkiin tarpeisiin.

Kodit ovat entistä monikäyttöisempiä. Kulunut vuosi ja ”uusi normaali” ovat edellyttäneet luovaa ajattelua jokaisen meidän arjessa. Yhtäkkiä tilat, joihin olemme arjessamme tottuneet, ovatkin hyvin rajallisia ja omia rutiineja on pitänyt muokata. Olohuoneesta on tullut väliaikainen liikunta- ja luokkahuone ja keittiönpöytä esittää pitkittynyttä kaksoisroolia paitsi ruokailupaikkana, myös työpöytänä.

Siksi myös kotien teknologiaa on kehitettävä vastaamaan uutta elämäntyyliä ja ihmisten käyttäytymistä. Elektroniikan on tarjottava tyylikästä muotoilua, joka tyydyttää trendikkään ja tietoisen asiakkaan maun, minkä lisäksi elektroniikan on oltava joustavaa, jotta se sopii jokaisen käyttäjänsä yksilöllisiin elämäntapoihin. Siksi Bespoke Home 2021 -tapahtuma korostaa muun muassa Bespoke-jääkaappisarjan tuotevalikoiman laajentumista. Täydennetty tuotevalikoima koostuu useista eri malleista ja väreistä, jotka on suunniteltu kuluttajien erilaisia tarpeita varten.

Yksi Bespoke-jääkaapin tärkeimmistä ominaisuuksista onkin sen joustavuus. Jääkaapissa on moduuliteknologia, jonka avulla kuluttaja voi valita yksikön koon ja tyylin sekä yhdistää jääkaapin ja pakastimen yksioviseen kaappiin. Laitteissa on joustavat lämpötilan säätimet eri lokeroille, minkä avulla ruoan säilymistä voi hallita helpommin. Jääkaapit ovat saatavilla useassa upeassa värissä ja ne sisältävät erilaisia teknologioita, kuten:

  • No Frost -teknologia: Auttaa ylläpitämään tasaista lämpötilaa kaikkialla kylmälaitteen sisällä, mikä puolestaan parantaa esimerkiksi ilmankiertoa. Toiminnon avulla tarve sulattaa kylmälaite vähenee. Lisäksi toiminto estää jään kertymisen ruoan päälle.
  • All-Around Cooling: Toiminto tarjoaa tasaisen jäähdytyksen jääkaapin jokaisessa osassa tarkkailemalla jatkuvasti lämpötilaa ja kierrättämällä viileää ilmaa strategisiin paikkoihin sijoitetuista venttiileistä. Tämän ansiosta ruokatarvikkeiden lämpötila pysyy tasaisena, jolloin ne säilyvät pidempään.
  • Metal Cooling: Jääkaapin ovea avataan ja suljetaan perinteisesti paljon. Metal Cooling -toiminto estää viileän ilman poistumisen ovea avatessa ja pitää sen jääkaapin sisällä, jotta jääkaapin lämpötila pysyy koko ajan tasaisena.
  • Digital Inverter Compressor: Säästää energiaa, pitää ruoan tuoreena pidempään ja vähentää sähkönkulutusta. Yhdeksän anturia seuraavat käyttötapojen lisäksi erilaisia muuttujia, kuten sisäisiä ja ulkoisia lämpötila- ja kosteustasoja, minkä ansiosta Digital Inverter Compressor voi optimoida tasaisen jäähdytyksen asetukset ilman jatkuvaa uudelleenkäynnistystä. Tämän seurauksena se kuluttaa 24 prosenttia vähemmän energiaa kuin perinteiset kompressorit.
  • Bespoke-sarjan vuoden 2021 uutuustuote on jääkaappipakastin-malli. Bespoke Bottom Mount Freezer (BMF) tuodaan markkinoille Pohjoismaissa toisen vuosineljänneksen aikana. Bespoke-sarjan laajeneminen jääkaappipakastin-mallilla tuo kuluttajalle lisää muunneltavuutta ja muokkausmahdollisuuksia. BMF sisältää SpaceMax™ -teknologiaa, joka pitää jääkaapin ulkokoon ennallaan ja maksimoi sisätilan. BMF on saatavilla kahdessa eri korkeusvaihtoehdossa (1,85m ja 2m). Kaksimetrinen versio on EU:n uusien energiatehokkuusohjeiden mukaan A-luokkaa, eli kaikkein energiatehokkain laite. Se on saatavilla A-D-luokissa. BMF-moduulit voidaan yhdistää muiden mukautettujen moduulien kanssa, mikä lisää säilytystilaa. Värivaihtoehdot ovat Glam Lavender, Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy, Clean Black, Cotta White, Inox ja Black Stainless.

    Tuotesarja koostuu myös yksiovisesta mallista, joka on saatavilla neljässä eri värissä: Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy ja Glam Lavender. Kolme ensimmäistä väriä ovat mattapintaisia, joka on erinomainen valinta niille, jotka etsivät hillittyä pintaa ilman heijastuksia. Jälkimmäisessä värissä on kiiltävä pinta, joka sopii kiillotettua tekstuuria arvostaville. Bespoke-malliston muotoiluyksityiskohtien lisäksi tuotesarja sisältää myös useita ominaisuuksia, jotka tarjoavat tasaisen ja tehokkaan jäähdytyksen, mikä auttaa pitämään ruokatarvikkeet tuoreena pidempään.

    Lue lisää Bespoke-jääkaapeista osoitteessa: https://www.samsung.com/fi/refrigerators/bespoke/

    Lisätietoa: www.samsung.com

    Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

    Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi

    Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi

    Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

    Aiheet


    Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valamo- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

    Samsung Suomi

    Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

    Samsung Electronics Nordic AB
    Torshamnsgatan 48
    164 40 Kista
    Sweden