Ohita
​Tyylikäs ja langaton 360 asteen kuunteluelämys

Tiedote -

​Tyylikäs ja langaton 360 asteen kuunteluelämys

Useassa huoneessa toimiva Samsung Wireless Audio 360 soittaa musiikkia kaikkiin suuntiin.

Espoo – 26. toukokuuta 2015 – Hieman yli vuosi sitten Samsungin insinöörit astelivat sisään upouuden audio-laboratorion ovista Kaliforniassa. Heidän tehtävänään oli luoda täysin uudenlainen äänentoistolaite, joka mukautuisi nykyajan tarpeeseen kuunnella musiikkia isolla joukolla. Työn tuloksena syntyi Samsung Wireless Audio 360, langaton, jokaiseen suuntaan ääntä toistava kaiutin.

– Ihmiset eivät enää halua istua paikallaan kaiuttimen edessä kuuntelemassa musiikkia. He haluavat nauttia lempimusiikistaan ja samalla liikkua vapaasti huoneesta toiseen, sanoo Samsungin AV-myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Uudet R6- ja R7 -kaiuttimet eivät ole vain uusi satsaus langattomasti toimivaan monihuoneiseen äänentoistoon. Erona perinteiseen äänentoistotekniikkaan, joka suuntaa äänen suoraan eteenpäin, Samsungin uudet Wireless Audio 360 -kaiuttimet täyttävät ympäröivän huoneen äänellä, jossa basso ja diskantti ovat täydellisessä tasapainossa. Taustalla on Samsungin kehittämä Ring Radiator -tekniikka, jonka ansiosta kaikki huoneessa olivat voivat tasapuolisesti nauttia musiikkielämyksestä.

Spotify toimii uusien R6- ja R7 -kaiuttimien kanssa saumattomasti, joten omien lempisoittolistojen kuuntelu onnistuu Spotify-sovelluksella samaan tapaan kuin ennenkin. Kaiuttimia voi ohjata helposti myös Samsungin uudistetun Multiroom-sovelluksen avulla. Uudessa sovelluksessa on entistä parempi käyttöliittymä sekä aiempaa enemmän ominaisuuksia. Sovelluksen kautta kaiuttimet voidaan yhdistää langattomasti Samsungin Multiroom-tekniikalla varustettuihin televisioihin ja soundbar-kaiuttimiin.

R6 on kaiuttimista pienempi. Kannettavassa kaiuttimessa on kuuden tunnin akunkesto. Kaiuttimen suositushinta on 399 euroa. Suuremman R7:n suositushinta on 499 euroa. Molemmat mallit ovat saatavana valkoisena ja tummanharmaana.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Markus Nummisalo, Myyntipäällikkö, AV, Markus.Nummisalo@samsung.fi, p. +358 400 569 228

Kuvapyynnöt ja testilaiteasiat: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? (Medialle) Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Aiheet


Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden