Ohita
YouGovin teettämä tutkimus: Samsung suosituin teknologiabrändi sekä Suomessa että maailmalla

Tiedote -

YouGovin teettämä tutkimus: Samsung suosituin teknologiabrändi sekä Suomessa että maailmalla

Tutkimusyhtiö YouGov selvittää vuosittain, mitkä ovat maailman suosituimpia teknologiabrändejä. Tuoreen teknologiabränditutkimuksen mukaan Samsung arvotettiin niin Suomessa kuin koko maailmassa brändiksi, jolla on positiivisin yleisvaikutelma kaikkien tutkimukseen osallistuneiden yritysten joukosta.

“Tämä on selkeä osoitus siitä, että pitkäaikainen brändityömme ja vahva keskittymisemme innovatiiviseen teknologiaan ja korkeaan palvelutasoon ovat tuottaneet tulosta. Tutkimustulos todistaa myös, että olemme oikealla tiellä ja kehitämme sellaisia tuotteita, jotka vastaavat kuluttajien tarpeisiin ja ovat hyödyllisiä heille. Sijoitus ja sen mukanaan tuoma erinomainen palaute antavat meille energiaa jatkaa nykyistä suuntaamme ja kehittää erilaisia ratkaisuja tulevaisuuden kuluttajia varten", kertoo Jenny Fisher Toivo, Marketing Director CE & Corporate, Samsung Electronics.

Teknologiasta on vuosien saatossa tullut yhä tärkeämpi ja itsestään selvä osa ihmisten jokapäiväistä elämää. Kuluneen vuoden aikana on huomattu, että teknologia on edellytys sekä etätyölle että sosiaaliselle elämälle.

“Kodeistamme löytyvästä teknologiasta on tullut entistä tärkeämpi pandemian aikana, kun kotona vietetty aika on lisääntynyt. Monet ihmiset ovat käyttäneet tilaisuuden hyödyksi ja päivittäneet kotinsa teknologiaratkaisuja. Myös sellaisen teknologian, jonka avulla on helppo pitää yhteyttä ulkomaailmaan, käyttö on lisääntynyt", Fisher Toivo jatkaa.

Tutkimuksessa vastaajilta kysyttiin eri brändien positiivista ja negatiivista yleisvaikutelmaa 1.3.2020-28.2.2021 välisenä aikana. Lopputuloksiksi saadut pisteet ovat keskiarvo 12 kuukauden ajalta.

YouGovin BrandIndex-kyselytutkimus on saatavilla 55 eri markkinassa ympäri maailmaa. YouGov tekee vuosittain yli 11 miljoonaa haastattelua maailmanlaajuisesti ja esimerkiksi Suomessa YouGov vertailee yli 350 eri brändiä.

Lisätietoja tutkimuksesta voi lukea täältä. YouGovin toimintaan voi tutustua tarkemmin täällä.

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valamo- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden